17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar

Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar

Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar

Bilgisayarınızın görüntü performansını artırmak için gerekli olan DirectX yazılımının 11 versiyonudur. Driver Booster Ücretsiz | MB | Türkçe. Driver Booster, bilgisayarınızdaki sürücüleri (drivers) tarayarak eksik ya da güncel olmayanları tespit etmenizi ve güncellemenizi sağlayan ücretsiz bir program  · PROGRAMI İNDİR (SON SÜRÜM VE TÜRKÇE): Boyut: 11,3 MB. Lisans: Ücretsiz. Platform: Windows Son güncelleme: 12 Haziran ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ (ÜSTTEKİ ÇALIŞMAZSA BUNLARI DENEYİN) Popüler ücretsiz uygulamalar Popüler ücretsiz Uygulamalar Bilgisayar Yardımcı programlar ve araçlar sonuçtan 1 - 90 gösteriliyor MPEG-2 Video Uzantısı Ücretsiz EarTrumpet Ücretsiz + Raw Görüntü Uzantısı Ücretsiz NVIDIA Control Panel Ücretsiz Xbox Game Bar Ücretsiz + Hızlı Yardım Ücretsiz MSI Center Ücretsiz Speedtest by Ookla Ücretsiz



Ücretsiz Nero () İndir, Nero’nun Bedava Sürümü - Gezginler İndir Türkçe



Recuva ile Windows bilgisayarlarda yanlışlıkla silinen dosyaları kurtarın! Bilgisayar konusunda ne kadar uzman olursanız olun, dosyaları yanlışlıkla silmek sandığınızdan çok daha sık gerçekleşen bir olay. Bu yüzden Recuva gibi bir araca sahip olmak her zaman iyi bir fikir. Çok kullanışlı bir kurtarma sihirbazı dosyalarınızı bulma konusundaki tüm tahmin edilebilir işleri hallediyor, Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar. Yapmanız gereken tek şey kurtarmak istediğiniz dosya türünü fotoğraf, e-posta, video, vs. seçmek ve nerede bulunabileceğini geri Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar kutusu, medya kartı, vs. Daha sonra kurtarmak istediğiniz dosyayı seçebilir ve işinizi halledebilirsiniz.


Sonuçta Recuva yalnızca bir yazılım aracı ve mucize yaratması beklenemez. Dosyaları sildikten sonra programı ne kadar çabuk kullanırsanız onları kurtarma şansınız o kadar fazla olur. Ayrıca dosyaları başka bir sürücüye kaydetmeyi deneyin. Bu da başarı oranını arttıracaktır. Ismimi, e-postamı ve web sitemi bir dahaki sefere bu tarayıcıya kaydet. Last Updated on 12 Haziran by Gezginler İndir Türkçe. Aksiyon Araba FPS Online Simülasyon Spor Strateji Yarış Zeka. Gezginler İndir Türkçe, Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar. Ana Sayfa Araçlar Recuva Türkçe Son Sürüm Windows İçin. Recuva ücretsiz mi? Sizi asla rahatsız etmez. Sahip olduğu özellikleri sonuna kadar özgürce kullanabilirsiniz. Bana sorarsanız, Recuva ücretsiz sürümü Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar fazlasıyla görecektir.


Çünkü ücretli sürümde sadece otomatik güncelleme, sanal sabit sürücü desteği ve premium ekip desteği bulunuyor. Yani olmazsa olmaz şeyler değil. Artıları Kullanımı çok kolay Silinen dosyaları geri almak için size son bir şans veriyor Derin tarama seçeneği. Recuva ücretsiz indir PROGRAMI İNDİR SON SÜRÜM VE TÜRKÇE : Boyut: 11,3 MB Lisans: Ücretsiz Platform: Windows Son güncelleme: 12 Haziran ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ ÜSTTEKİ ÇALIŞMAZSA BUNLARI DENEYİN Recuva Nasıl Yüklenir Nasıl Kurulur? Yükleme Kurulum Adımları Bilgisayarda silinen fotoğraflar nereye gidiyor? Geri dönüşüm kutusundaki dosya henüz silinmemiş bir halde ve diskinizde yer kaplamaya devam ediyor. Bilgisayarda Son silinenler nerede? Dosya Geçmişinde, verilerinizi kaybettiğiniz klasör yolunu arayın, tüm dosyalar o klasörün en son yedeğinde görüntülenecektir. Eski fotoğraflarımı nasıl geri getirebilirim?


Android telefonunuzda OneDrive uygulamasını açtıktan sonra ekranın altında menüyü görüyorsunuz. Buraya giriş yaptığınızda silinen fotoğraflarınızı buluyorsunuz. Eski fotoğraflarımı nasıl bulurum? Farklı bir hesapta olduğunuz için bazı fotoğraflar kaybolmuş gibi görünebilir. Bilgisayarınızda photos. com adresine gidin. Google Hesabınızda oturum açın. Sağ üstteki profil resmini tıklayın. Fotoğrafları yedeklediğiniz hesapta oturum açıp açmadığınızı kontrol edin. Kalıcı olarak silinen fotoğraflar nereye gidiyor? Android 11 veya sonraki bir sürümün yüklü olduğu cihazınızda bulunan bir öğeyi yedeklemeden silerseniz söz konusu öğe 30 gün boyunca çöp kutunuzda kalır.


Recuva Türkçe Ücretsiz İndir Yanlışlıkla Silinen Dosyaları Kurtarma Programı Recuva Türkçe İndir Dosya Kurtarma Programı Gezginler bit bit Windows 7 8 XP ve Vista için Recuva Türkçe iTunes Bit Türkçe Son Sürüm Windows 10 ve 11 İçin CCleaner Portable Türkçe Son Sürüm Windows CEVAP VER İptal. Lütfen yorumunuzu giriniz! Lütfen isminizi buraya giriniz. Yanlış bir e-posta adresi girdiniz!




Hata Kodu 0x80072f8f 0x20000 ÇÖZÜMÜ !!!! Windows 7 den Windows 10 yükseltirken bir hata oluştu.-2022

, time: 3:42





Recuva () Türkçe Son Sürüm Windows İçin - Gezginler İndir Türkçe


Windows 10 ücretsiz indir için profesyonel araçlar

 · PROGRAMI İNDİR (SON SÜRÜM VE TÜRKÇE): Boyut: 11,3 MB. Lisans: Ücretsiz. Platform: Windows Son güncelleme: 12 Haziran ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ (ÜSTTEKİ ÇALIŞMAZSA BUNLARI DENEYİN) Bilgisayarınızın görüntü performansını artırmak için gerekli olan DirectX yazılımının 11 versiyonudur. Driver Booster Ücretsiz | MB | Türkçe. Driver Booster, bilgisayarınızdaki sürücüleri (drivers) tarayarak eksik ya da güncel olmayanları tespit etmenizi ve güncellemenizi sağlayan ücretsiz bir program Popüler ücretsiz uygulamalar Popüler ücretsiz Uygulamalar Bilgisayar Yardımcı programlar ve araçlar sonuçtan 1 - 90 gösteriliyor MPEG-2 Video Uzantısı Ücretsiz EarTrumpet Ücretsiz + Raw Görüntü Uzantısı Ücretsiz NVIDIA Control Panel Ücretsiz Xbox Game Bar Ücretsiz + Hızlı Yardım Ücretsiz MSI Center Ücretsiz Speedtest by Ookla Ücretsiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder