17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 için özel sesleri indirin

Windows 10 için özel sesleri indirin

Windows 10 için özel sesleri indirin

GRSites. GRSites, arka plan sesleri, araba sesleri, çizgi roman sesleri, endüstri sesleri ve çok daha fazlası gibi yaklaşık iki bin ses efekti içerir. GRSites ayrıca tüm ses efektlerini indirmek için bir kerelik 19,95 $ ücret sunar. Ses efektlerini ticari kullanım için kullanmak istiyorsanız, 49,95 $ ücret uygulanır Windows 10'da Dolby Atmos'u Etkinleştirme. Bu özelliği kullanmaya başlamak için, Windows Mağazası'ndan Dolby Access uygulamasını indirin ve başlatın. App bu kurma konusunda size rehberlik edecektir. Bilgisayarınızla kullanmak istediğiniz Dolby Atmos alıcınız varsa, “Ev sinema sistemim ile” seçeneğini seçin Hemen hemen her Windows sürümünün kendine özgü, özel sesleri vardı. Bir sürümden diğerine, Windows sesleri daha melodik hale geldi. Windows 10 bu geleneği sürdürüyor. Bunları denemekle ilgileniyorsanız, aşağıdaki arşivi indirin. Sızdırılan Windows 10 yapı 'teki 76 ses dosyasının tamamını içerir



Windows 10 seslerini indirin - Windows 10



TechLila Bilgisayar Windows. Windows 10 ses ekolayzır, müzik dinleme deneyiminde önemli bir rol oynar. Müzik dinlerken veya film izlerken çok kullanışlı oluyor. Her zaman ideal ortamlarda müzik dinleyemiyoruz. Odanın şekli veya ortam gürültüsü müzik üzerinde kötü bir etkiye sahip olabilir. Video izlerken video kalitesi ve sesin eşit derecede iyi olması gerekir. Bu nedenle, ses eşitleme olarak bilinen ses iyileştirmesine ihtiyaç vardır. Windows'ta bu sorunlar bir Windows 10 ses ekolayzır kullanılarak çözülebilir. Viper4Windows listemizdeki ilk kişidir. İndirmek ve kullanmak için ücretsiz olarak kullanılabilir. Ekolayzır, sesi 18 bant üzerinden özelleştirmenizi sağlar! Bant dB ila 13dB arasındadır. Bu, varsayılandan sonra Windows kullanıcıları için en iyi seçenek olmasını sağlar. Viper4Windows'u indirin. Realtek HD Audio Manager, bu listedeki açık kaynaklı bir uygulamadır. Windows için bu ses ekolayzır uygulaması, kullanıcılarına tonlarca değişiklik seçeneği sunar.


Çeşitli farklı ses ayarlarını değiştirme yeteneği verir. Bu seçenekler, hoparlörler, mikrofon, stereo miksaj ve hat girişi gibi modları da içerir. Realtek ses ekolayzır, Windows 10'da varsayılan bir ses ekolayzeri olarak gelir. Ekolayzırı bulmak için şu adımları izleyin:. Realtek HD Audio Manager'ı indirin. Equalizer APO, en iyi Windows 10 ekolayzır listemizdeki bir sonraki uygulamadır. Equalizer APO adlı bir geliştirici tarafından geliştirilmiştir. Windows için kullanılabilen açık kaynaklı bir uygulamadır ve sesi ayarlamak için çok çeşitli teknikler kullanan daha karmaşık bir seviye ekolayzırdır. Yapılandırmak için çok sayıda filtre içeren yapılandırma TXT dosyasına gitmeniz gerekir. Üstelik bu benzer bir işlemdir ve ihtiyacınız olan belirli yapılandırmayı metin dosyasına yazdınız. Ekolayzer APO'yu İndirin. Realtime Equalizer, bağımsız bir uygulama ve bir Winamp eklentisi olarak mevcuttur. RTEQ olarak da bilinen Realtime Equalizer, Windows için ses ekolayzır olarak da yaygın olarak kullanılmaktadır.


Windows için Gerçek Zamanlı Ekolayzer'i İndirin. FXSound, 30 günlük deneme süresi boyunca ücretsiz olarak kullanılabilir ve bunun ardından kullanıcıların FXSound, ne olursa olsun size en kaliteli sesi sağlayacaktır. Belki YouTube'da bir video veya Netflix'te bir dizi izliyorsunuz, hatta Spotify'da geziniyorsunuz; her zaman en iyi ses deneyimini yaşayacaksınız. FXSound'u indirin. Bongiovi DPS, listemizdeki bir sonraki uygulamadır. Bongiovi DPS, kullanıcılarına yazılımı denemeleri için 30 günlük deneme süresi de sunuyor. Deneme süresi sona erdikten sonra, kullanıcılar paketin tamamını satın almak zorunda kalacaklar. Bongiovi DPS'nin premium paketi Bongiovi DPS'yi indirin. Bass Treble Booster, Windows için başka bir freemium ekolayzırdır. Bu uygulama Mypcsoft tarafından geliştirilmiştir. Bass Treble Booster, denemesi ücretsiz olarak sunulan başka bir uygulamadır.


Deneme süresi sona erdiğinde, kullanıcıların Bas Tiz Güçlendirici İndir. Breakaway Audio Enhancer, listemizdeki sondan bir önceki giriştir. Breakaway Audio Enhancer, Claesson Edwards Audio tarafından geliştirilmiştir. Breakaway Audio Enhancer, listedeki başka bir freemium uygulamasıdır. Bu uygulama 30 günlük deneme süresi boyunca ücretsiz olarak sunulmaktadır. Deneme süresi sona erdiğinde, uygulama Breakaway Audio Enhancer'ı İndirin. Graphic Equalizer Studio, listemizdeki bir sonraki Windows 10 ses ekolayzırıdır. Bu uygulama, bu ekolayzır ile herhangi bir Windows ses uygulamasını veya DVD Oynatıcı yazılımını çalıştırabilir.


Graphic Equalizer StudioPAS-Products tarafından geliştirilmiştir. Graphic Equalizer Studiodenemesi ücretsiz olarak da mevcuttur. Deneme yazılımını kullandıktan sonra, ürünün tamamını satın almanız gerekir. Graphic Equalizer Studio 'yi İndirin. EqualizerPro söz konusu olduğunda, Windows 7, 8. EqualizerPro, 10 bantlı eşitlemeyi de destekler. Bu uygulama Probit Software Ltd. tarafından geliştirilmiştir. EqualizerPro, Windows PC'ler için 7 günlük bir deneme süresinde mevcuttur. Deneme süresi sona erdikten sonra, Windows 10 için özel sesleri indirin lisansını satın alması gerekir.


Tek kullanıcılı bir EqualizerPro lisansı size EqualizerPro'yu indirin. Yakın zamanda yeni bir Windows dizüstü bilgisayar veya PC satın aldınız mı? Cihazınızın ses kalitesini iyileştirmek mi istiyorsunuz? Cevabınız evet ise, yukarıda listelenen Windows 10 ekolayzırlarından birini denediğinizden emin olun. Ayrıca, en iyilerin bir listesini yaptık. GarageBand Alternatifleri Windows için mevcut, listeye de göz Windows 10 için özel sesleri indirin. Ekolayzır arka planda çalışırken sistemin ses kalitesi iyileştirilecektir. Bu, Windows 10 için özel sesleri indirin, sistemin performansını da etkilemeyecek, bu yüzden oradaki tüm ses meraklıları için mutlaka denenmeli. Aynı zamanda ücretsiz olan en iyi ses ekolayzırını arıyorsanız, o zaman Viper4Windows sizin için en iyi seçenektir. Windows 10 için özel sesleri indirin kategorisinde, Windows 10 için en iyi ses ekolayzeri FXSound'dur. Ancak, bankayı bozmayan bir freemium ses ekolayzır istiyorsanız, EqualizerPro harika bir fırsat.


Her durumda, uygulamaları kendiniz denediğinizden emin olun ve sizin için işi yapan ses ekolayzırını bize bildirin. Windows 10 için özel sesleri indirin olmak gerekirse bilgisayarımda bir sorun vardı, sesi beni rahatsız ediyor ama bu içeriğin sorunumu çözmeye yeteceğini düşünüyorum. Bunun için teşekkürler. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmişlerdir. Windows 10 için özel sesleri indirin Geziye atla Ana içeriğe atla altbilgi atla. Bir sonraki Windows 10'da Başlat Menüsü Çalışmıyor [Çözüldü]. TechLila Bilgisayar Windows Windows 10 [10 Sürümü] için En İyi Ses Ekolayzeri Abhishek Jariwala. Son güncelleme tarihi: Haziran 7, Içindekiler 1. Viper4Pencereler 2. Realtek HD Ses Yöneticisi 3. Ekolayzer APO 4. Gerçek Zamanlı Ekolayzır 5. FXSound 6. Bongiovi DPS 7. Bas Tiz Güçlendirici 8. Ayrılıkçı Ses Geliştirici 9.


Grafik Ekolayzer Stüdyosu 10 EkolayzırPro. Daha Büyük Sürüm İçin Tıklayın. Viper4Windows'un Özellikleri:. Realtek HD Audio Manager'ın Özellikleri: Bu uygulamada, çevreye göre oturma odası, ormanın sualtı gibi farklı ortamlar arasından seçim yapabilirsiniz. Varsayılan Windows ekolayzır ile aynı olan Realtek ekolayzır, Windows 10 için özel sesleri indirin, 31 dB ile 16k dB arasında değişen bantlara da izin verir, Windows 10 için özel sesleri indirin. Bu uygulamada birçok ön ayar mevcuttur ve ayrıca kendi ön ayarlarımızı yapılandırabilir ve kaydedebiliriz. Equalizer APO'nun Özellikleri: Equalizer APO, farklı kullanım durumları için sınırsız sayıda filtre içerir.




Bilgisayarınızda İnanılmaz HIZ ve FPS Artışı İçin ! En Hızlı Windows 10 Sürümü

, time: 24:40





Windows 10 [10 Sürümü] için En İyi Ses Ekolayzeri


Windows 10 için özel sesleri indirin

Windows ile birlikte gelen genel ses sürücüsünü kullanmak için: Görev çubuğundaki arama kutusuna cihaz yöneticisi yazın ve ardından sonuçlar arasından seçin. Genişletmek için Ses, görüntü ve oyun denetleyicileri 'nin yanındaki oku seçin İndir. MB. Ücretsiz. VCD ya da DVD gibi farklı formatlarda fotoğraf sunumları hazırlamak için mükemmel bir uygulama. Photo Story uygulaması Windows kullanıcıları için tümüyle ücretsizdir ve fotoğrafları, müziği ve sesleri Daha fazlası  · 3. Dalga Pedi. Mac ve Windows bilgisayarlar için özel olarak hazırlanmış bir diğer uygulama ise Wavepad ses düzenleyicisidir. Burada kayıtları, sesi ve müziği düzenlemek için araçlar bulacaksınız. Bu, aynı zamanda, ses düzenlemede çoğu yeni başlayan için arzu edilen hale getiren çok kullanıcı dostudur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder