17 Temmuz 2022 Pazar

Atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir

Atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir

atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir

Mac Mojave, Mac Catalina, Mac 11 Big Sur veya daha üstü ve sadece 64 bit Windows 10 için ATEM Software Control Panel ücretsiz olarak dahil edilmiştir. Yazılım Yazılım Güncellemeleri Mac OS X veya Windows bilgisayarlarına doğrudan bağlı USB veya Ethernet bağlantısını kullanarak. ATEM Switcher Utility dahildir. Yapılandırma ATEM Television Studio Pro 4K. Dünyanın en gelişmiş, hepsi bir arada Ultra HD canlı prodüksiyon switcher’i. Senkronizasyon (re‑sync) ve tam standartlar arası dönüşüm özelliği olan sekiz adet bağımsız 12G-SDI giriş, DVE, parametrik EQ ile sıkıştırıcı ve sınırlayıcı (compressor/limiter) içeren Fairlight ses mikseri  · DOSYA BOYUTU MB. EDİTÖR PUANI. Üretici ulasocal. Canlı TV İndir: Canlı TV izleme programı ile tüm televizyon kanallarını bilgisayarınızdan ücretsiz izlersiniz. Canlı TV izlemek için hemen Canlı TV programını indirin! Canlı TV bedava tv izleme programı, bilgisayardan canlı tv izleme k isteyenler için en iyi ücretsiz



ATEM Mini | Blackmagic Design



Veya PowerPoint slaytları ya da oyun konsolları için bir bilgisayar bağlayın. Dahili DVE, heyecan veren görüntü içinde görüntü efektleri oluşturmanıza imkan tanır. Bu da yorumlar için mükemmeldir! Ayrıca, çok sayıda video efekti de var! Tüm ATEM Mini modellerinde, bir webcam gibi çalışan USB çıkışı olduğu için internet yayını yapan herhangi bir yazılımı kullanabilmeniz mümkün olmasının yanı sıra, ATEM Mini Pro ve ATEM Mini Extreme modelleri, canlı internet yayını ve USB disklere kaydetme özelliklerini ekler. Üst düzey işler için ATEM Mini gizli yayın özelliklerine bile sahiptir! Bir programı tamamlamanın en hızlı yolu canlı yapımdır ve canlı olarak dünya çapında izleyicilere aynı anda YouTube üzerinden canlı yayınlamanız mümkün. USB webcam çıkışı internet yayın yazılımlarının hepsiyle çalışır, ancak Pro ve Extreme modelleri, internet üzerinden doğrudan sosyal medya platformlarına yayın yapar!


Modeline bağlı olarak 8 adede kadar HDMI girişiyle; genel plan ve performans sergileyen her bir kişinin tekli yakın plan çekimleri gibi farklı açılardan çekim yapmak için birkaç tane kamera kurabilirsiniz. Sonra, bir PowerPoint slayt gösterimi olan bir bilgisayara veya internet sitelerine ve oyun konsollarına bağlanın. Tüm görüntü miksajı gerçek zamanlı olduğundan; YouTube, Facebook, atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir, Twitch ve benzeri platformlara programınızı internet üzerinden canlı yayınlayabilirsiniz! Ön panel; kaynakları, video efektleri ile geçişleri seçmek için kullanımı kolay butonlar içerir. Kaynak butonları büyük olduğundan sezgisel olarak kullanmak kolaydır. Böylelikle, sunucunun canlı görüntü miksajı yapması mümkün olur! Hatta, ses miksajı için bile butonlarınız olur!


ATEM Mini Pro ve Extreme modellerinde; kameralar, program ve çoklu görüntü arasında video çıkışının değiştirilmesine izin veren çıkış seçim butonlarının yanı sıra, kayıt ve internet yayın kontrolü için de butonlar bulunur. Ayrıca; 4 kamera, medya, ön izleme ve program görüntüleyicilerinin yanı sıra kayıt durumu, internet yayını ve ses göstergelerine de sahip bir çoklu görüntüleme özelliği var. Ayrıca; 4 chroma keyer, resim içinde resim için 6 adet DVE, 2 medya oynatıcı ve 16 adede kadar görüntü sergileyebilen bir çoklu görüntüleyiciye sahip olursunuz!


Kullanımı daha kolay olan başka bir switcher hiçbir zaman olmadı çünkü; video kaynakları arasında geçiş yapmak için, ön paneldeki rakamlarla etiketlenmiş giriş butonlarından herhangi birine basmanız yeterli. Çözülme gibi heyecan verici efektler veya bir renge daldırma, DVE sıkıştırma atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir DVE itme gibi daha dramatik efektler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş görüntü konumları ve fonlarla görüntü içinde görüntü efektleri oluşturmak üzere, bir DVE efekti ekleyin. Geniş plan çekimlerin yanı sıra, sunucunun ve röportaj yapılan kişinin yakın plan çekimleri için birden çok kamera bağlayabildiğiniz için, ATEM Mini söyleşi programları için mükemmeldir. Buna ek olarak, ATEM Mini Pro ve Extreme modelleri; YouTube, Facebook ve benzeri platformlara canlı internet yayınını destekler!


Bir kamera yakın plan çekim için, başka bir kamera geniş plan çekim için olabilir ve PowerPoint sunumları için de bir bilgisayar kullanılabilir. Sunucu, görüntü içinde görüntü efektini bile kullanabilir! Çok sayıda video oyun konsolu ve sunucu için bir kamera bağlayarak, eSpor müsabakalarını Twitch platformuna canlı yayınlayabilirsiniz. Hızlı oynanan oyunlar için ATEM Mini saniyede 60 kareye kadar çalışır ve yorumlar için de görüntü içinde görüntü efekti kullanılabilir! Yeni ürün fikriniz için finansal kaynak temin etmek üzere, Kickstarter ve yatırımcı sunumlarının profesyonelliğini artırın! Sunucu için bir kamera, atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir yakın plan çekimi için bir kamera ve iş planı slaytları için de bir bilgisayar bağlayın.


Daha sonra, sunumunuzu Skype veya Zoom üzerinden canlı yapın ve hatta, yatırımcıların daha sonra izlemesi için kayıtlarınızı yükleyin! ATEM Mini, eğitim videoları için mükemmeldir! Kurulumu hızlı ve kolay olduğu için, çok çeşitli eğitimsel konulara ilişkin yerlere gidebilir ve çok kameralı canlı video yapımları kaydedebilirsiniz! Modeline bağlı olarak 4 veya 8 HDMI girişiyle, farklı görüntüler için birkaç kamera bağlayabilirsiniz. Daha yüksek kaliteli mercekler kullandıkları ve düşük ışıkta daha duyarlı oldukları için, HDMI çıkışlı video kameralar, basit bilgisayar kameralarından daha iyi bir kaliteye sahiptir. HDMI özellikli kameralar, genellikle değiştirilebilir mercekleri destekledikleri için, geniş plan çekimler için geniş açılı merceklere ve yakın plan çekimler için de zoom merceklere geçebilirsiniz.


Tiyatro yapımları, düğünler, okul konserleri ve müzik videoları için, profesyonel kameraların düşük ışık kapasitesinden yararlandığınızı kafanızda bir canlandırın! En yüksek uyumluluğu sağlamak üzere, tüm ATEM Mini modelleri basit bir bilgisayar kamerası kaynağı olarak çalışan bir USB portuna sahiptir, atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir. Bu, cihazı bir bilgisayara takabileceğiniz ve her türlü video yazılımıyla çalışmaya başlayabileceğiniz anlamına gelir! Bu da tüm video yazılımlarıyla, tam uyumluluğu ve tam çözünürlüklü HD kalitesini garantiler. Profesyonel, yayın kalitesinde çok kameralı bir tarzda sunumlar yapmanın yeni bir yolu için Zoom, Microsoft Teams veya Skype gibi yazılımlar arasından tercihinizi seçin! ATEM Mini webcam çıkışı ayrıca; Open Broadcaster, XSplit Broadcaster ve benzeri internet yayın yazılımlarıyla çalışır! ATEM Mini Pro ve ATEM Mini Extreme modelleri, ethernet bağlantıları üzerinden canlı internet yayını için yerleşik bir internet yayın motoruna sahiptir.


Bu sayede; YouTube, Facebook ve Twitch platformlarına, düşen kare olmadan ve daha basit ayarlarla, daha iyi kalitede canlı internet yayını yapabilirsiniz. Yayın servisini seçmeniz ve yayın anahtarını girmeniz yeterli. İnternette yayın durumunu anlamak kolaydır, çünkü veri hızı göstergesi, kullandığınız video formatı için gereken internet hızını gösterir. Teknik işlerden anlıyorsanız yeni servisler yüklemek üzere bir XML ayarlar dosyasında bulunan internet yayın profillerini güncelleyebilirsiniz. Bir dış mekanda canlı çekim yapıyorsanız ATEM Mini Pro ve Extreme modelleri, mobil internet paketinizden yararlanmanız için bir Apple veya Android telefon bağlamanızı destekler!


Ana Ethernet bağlantısı için de iyi bir yedektir. Telefonunuzdan internet paylaşım özelliği, hem en yeni atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir hızlı 5G telefonlar hem de daha yaygın olan 4G telefonlar ile çalışır! ATEM switcher, bir telefon bağlı olduğunda otomatik olarak algılar ve internet bağlantısını telefonu kullanmak üzere değiştirir. Böylece, ayarların değiştirilmesi gereksinimini aradan kaldırır. USB portu üzerinden güç sağlandığından, telefon switcher'e bağlı olduğunda şarjlı kalır. İnternet paketini ve telefon paylaşımını kullanarak, ATEM Mini Pro ve ATEM Mini Extreme, mobil yapımlar için kusursuz çözüm haline gelirler! ATEM Mini Pro ve Extreme modelleri, internet yayın verilerinizin USB flaş disklere doğrudan kaydını da destekler!


Böylece, internetten yayınladığınız aynı AAC sesli H. Bir USB dağıtıcı veya Blackmagic MultiDock üzerinden birden fazla sayıda diske kayıt da desteklenir, yani bir disk dolduğunda kaydın aralıksız devam etmesi için atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir bir diskte kayıt devam edebilir. Bu, tüm girişlerin temiz sinyali ve canlı program sinyalidir! Bir DaVinci Resolve proje dosyası da saklandığından, atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir, projeyi daha sonra tekrar açabilir ve kurgulayabilirsiniz! ATEM Mini Pro ISO ve Extreme ISO modelleri; tüm girişlerin temiz sinyali ve program kaydı dahil olarak çok sayıda video akışını aynı anda kaydedebildiğinden, canlı etkinliğinizi kurgulamanıza olanak verirler. Kullanılan medya havuzu görüntüleri de video dosyalarıyla birlikte kaydedilir. Video dosyaları; senkronize zaman kodu ve kamera numaraları gibi metaveri etiketlerini de içerir.


Programınızı yeni renk derecelendirmeleri, efektler ve grafiklerle yeniden kurguladığınızı hayal edin. Ses kaynaklarının bile hepsi kaydedildiği için, ses sinyallerinin miksajını profesyonelce yapabilirsiniz. ISO modelleri, bir DaVinci Resolve proje dosyası da kaydeder. Bu sayede, tek bir tıklamayla canlı yapımlarınızı bir video kurgusu olarak açabilirsiniz. Tüm kesme ve çözülme geçişleriyle birlikte medya havuzu grafikleri de yüklenir, atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir. Bu, kurgu noktalarına ince ayarlamalar yapabileceğiniz, hatta çekimleri tamamen değiştirebileceğiniz anlamına gelir. DaVinci Resolve Senkron Bin, bir çoklu görüntüleyici üzerinden yeni çekimler seçmenize izin verdiği için, kullanımı çok kolaydır. Video efektleri için; 0. Kaynaklar arasında geçiş uygulanırken, görüntüyü hareket ettirerek ekrandan kaldıran, eğlenceli DVE efektlerini de kullanabilirsiniz! İki bağımsız 3. Canlı internet yayın akışı başladıktan sonra fakat, program henüz başlamadan bir giriş müziği oluşturmak için, bir müzik çalar bile bağlayabilirsiniz, atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir.


Buna ek olarak, tüm modeller bir Fairlight ses mikserine sahiptir ve tüm HDMI girişleriyle her iki mikrofon girişi, ses mikserine bağlıdır. Böylece, tüm ses kaynaklarının canlı miksajını yapabilirsiniz. ATEM Mini Extreme ayrıca bir kulaklık çıkışı da atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir. HDMI girişlerin her birinde kendi özel video format çeviricisi vardır. Bunlara ek olarak, atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir, ATEM Mini Extreme modelleri 2 adet düşük gecikmeli düz atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir çıkışı taşır! Daha güçlü olan ATEM Mini Pro ve ATEM Mini Extreme modellerinde, tam özellikli çoklu görüntü sergilemek için HDMI çıkışı seçilebilir. Bir ATEM Advanced Chroma Key, bir Fairlight ses mikseri, DVE, grafikler için atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir görüntü galerisi ve bunlar gibi daha nicesini sunar! Biraz pratik ile, yayın kalitesinde canlı yapım oluşturmayı siz de öğrenebilirsiniz.


ATEM Software Control, hızlı ayarlamalar yapmak için parametre paletleri olan, görsel bir switcher kullanıcı arayüzüne sahiptir. Yazılım; efektlerle beraber tam ses miksajı elde etmenize, sabit kareler yüklemenize ve hatta gelişmiş makro programlama yapmanıza imkan tanır! Switcher durumunu bir XML dosyası olarak saklayabilirsiniz. Klipleri oynatmanız gerektiğinde, Ethernet aracılığıyla HyperDeck disk kaydedicileri bile kontrol edebilirsiniz. DVE; isteğe göre ayarlanabilen 3D çerçeveler, gölgeler ve ışıklandırma ile profesyonel görüntü içinde görüntü efektleri oluşturmanıza imkân verir. Görüntü kalitesi, yüksek kalite ATEM switcher modelleriyle aynıdır ve DVE; konumu, yeniden boyutlandırmayı ve ölçeklendirmeyi destekler hem de hepsi gerçek zamanlı olarak.


Ayrıca, programlarınıza heyecan katmak için, 16 farklı DVE sıkma ve DVE itme efekti ile, müthiş geçişler oluşturmak üzere de DVE kullanılabilir. ATEM Mini; miks, batırma ve silme gibi çok çeşitli yayın kalitesinde yerel HD atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir içerir. Tüm geçişler; süre, çerçeve rengi, çerçeve genişliği, konum ve yön gibi parametreler düzenlenerek isteğe göre uyarlanabilir. Bu işlem, bir grafik silme olarak isimlendirilir ve spor programlarında kullanılır. Hataların engellenmesi için, ATEM Mini bir geçiş ön-izleme özelliği de içerir. Böylece, canlı yayına göndermeden önce geçişlerinizi kontrol etme imkânınız olur. Dahili medya havuzu; atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir, açılışlar ve logolar için, 20 adede kadar yayın kalitesinde farklı RGBA grafiği yüklemenize olanak verir.


Seçilen görüntü medya oynatıcı ile çıkarıldığından, grafikler ve yazılarda kullanılması için, ekstra bir dahili video kaynağı olarak görünür. Grafik silme gibi komplike efektler için bile sabit görüntü kullanabilirsiniz. ATEM Mini, video çıkışından bile sabit görüntüleri yakalayabilir ve onları dahili medya havuzuna ekler. Skor tabelaları gibi sık sık değişen grafikler için Photoshop eklentisi mükemmeldir çünkü, grafikleri doğrudan medya oynatıcıya indirebilirsiniz. Yeşil perde keyleme efektleri için kullanılan güçlü ATEM Advanced Chroma Key özelliğine sahip olduğundan, ATEM Mini haberler veya sette sunum çalışmaları için mükemmeldir. Chroma keyer inanılmaz derecede etkilidir ve key parametrelerinin otomatik olarak oluşturulması için, arka plan renklerinin örneklenmesini sağlayan bir renk seçici özelliğine sahiptir.




How to Download \u0026 Connect ATEM Software Control -ATEM Mini Pro Tutorial

, time: 20:49





ATEM Television Studio Pro 4K – Yazılım | Blackmagic Design


atem televizyon stüdyosu yazılımı ücretsiz indir

 · DOSYA BOYUTU MB. EDİTÖR PUANI. Üretici ulasocal. Canlı TV İndir: Canlı TV izleme programı ile tüm televizyon kanallarını bilgisayarınızdan ücretsiz izlersiniz. Canlı TV izlemek için hemen Canlı TV programını indirin! Canlı TV bedava tv izleme programı, bilgisayardan canlı tv izleme k isteyenler için en iyi ücretsiz Mac Mojave, Mac Catalina, Mac 11 Big Sur veya daha üstü ve sadece 64 bit Windows 10 için ATEM Software Control Panel ücretsiz olarak dahil edilmiştir. Yazılım Yazılım Güncellemeleri Mac OS X veya Windows bilgisayarlarına doğrudan bağlı USB veya Ethernet bağlantısını kullanarak. ATEM Switcher Utility dahildir. Yapılandırma  · Türk TV ile tv kartina veya radyo kartina ihtiyac duymadan, canli yayin olarak yaklasik ülkenin internette yayin yapan kanallarini, bircok Türk televizyon kanalini ve sinema filimlerini rahatlikla izleyebilir, yüzlerce radyo yayininı dinleyebilirsiniz. ATV, STV, TGRT, NTV, Sky Türk, NTV/MSNBC, Kanal7, TRT INT, TRT 1, TRT 2, TRT 3, TRT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder