17 Temmuz 2022 Pazar

Amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir

Amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir

amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir

Amerika Birleşik Devletleri Resmi Anayasası -: ücretsiz Amerika Birleşik Devletleri, Amerika Birleşik Devletleri Anayasası, Anayasa, Grafik Tasarım, Royaltyfree, Asker Bedava indir. beğenebilirsin. PNG Amerika Birleşik Devletleri küçük resmi bayrak - Amerika Birleşik Devletleri. * HD Anayasa, Anayasa Partisi, Amerika Birleşik Devletleri PNG grafik görüntüleri kaynaklarını seçin ve PNG, SVG veya EPS biçiminde indirin. Şimdi Bu Amerikan Bayrağı Ve Amerika Birleşik Devletleri Anayasası fotoğrafını hemen indirin. Ve mevcut ABD fotoğraflarını çabuk ve kolay indirme özelliği için royalty-free stok görsellerinin iStock kütüphanesinden daha fazla arama yapın



Amerika Birleşik Devletleri Anayasası - Vikipedi



Amerika Birleşik Devletleri AnayasasıAmerika Birleşik Devletleri'nin en yüksek yasasıdır. Yetkiyi ulusal ve eyalet hükümetleri arasında bölerek, federal bir sistem kurar. Anayasa'nın ilk üç maddesi kuvvetler ayrılığı ilkesiyle federal hükümeti üç bağımsız organa ayırır: Yasama organı legislative branchiki meclisli Kongre 'den oluşur ve federal yasaları yapmakla yükümlüdür Madde I amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir Yürütme organının executive branch başı olarak Başkanamerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir, ulusal yasaların uygulanmasından sorumludur Madde II ; ve Yargı organı judicial branch olarak Yüksek Mahkeme ve diğer federal mahkemeler, amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir, kanunları yorumlayarak ve uygulayarak federal mahkemelerde görülmekte olan davaları karara bağlamakla görevlidir Madde III. Anayasa, amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir, 17 Eylül 'de PhiladelphiaPensilvanya 'da Anayasa Konvansiyonu'nca ve daha sonra amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir bir eyalet konvansiyonu tarafından halk adına kabul edildi.


Kabul edilmesinden bu yana yirmi yedi kez değiştirildi. İlk on değişiklik, "United States Bill of Rights" adıyla bilinir. Madde'ye göre ABD Anayasası ancak 13 eyalet tarafından kabul edilirse geçerli olacaktı. Rhode Island 'ın 23 Mayıs 'da Anayasa'yı onaylamasıyla Anayasa yürürlüğe girdi. İçeriğe atla Gezinti Anasayfa Hakkımızda İçindekiler Rastgele madde Seçkin içerik Yakınımdakiler. Katılım Bağış yapın Deneme tahtası İş birliği projesi Köy çeşmesi Son değişiklikler Topluluk portali Wikimedia dükkânı Yardım. Araçlar Sayfaya bağlantılar İlgili değişiklikler Özel sayfalar Kalıcı bağlantı Sayfa bilgisi Bu sayfayı kaynak göster Vikiveri ögesi. Diğer projelerde Wikimedia Commons. Diller Bu Vikipedi sürümündeki dil bağlantıları sayfanın en yukarısında, madde başlığının sağ tarafında yer alıyor.


Yukarı gidin. Madde Tartışma. Oku Düzenle Kaynağı değiştir Geçmişi gör. Daha fazla Oku Düzenle Kaynağı değiştir Geçmişi gör. Makale serilerinden Birleşik Devletler Anayasası. Önsöz ve Maddeler. Önsöz I II III IV V VI VII. Anayasa'daki Ek Maddeler. Haklar Bildirisi : I II III IV V VI VII VIII IX X. XI XII XIII XIV XV XVI XVII XVIII XIX XX XXI XXII XXIII XXIV XXV XXVI XXVII. Kongre Orantılı Dağılım Soyluluk Unvanları Corwin Çocuk İşçiliği Equal Rights D. Oy Hakkı. Tasarı ve onay zaman çizelgesi Kongresi İmzalanma Federalizm Cumhuriyetçilik. Birleşik Devletler Hukuk Sistemi. Genel değerlendirme. Maddeler Ek maddeler Tarih Yargı denetimi. Kuvvetler ayrılığı Anayasal haklar Hukukun üstünlüğü Federalizm Cumhuriyetçilik. Devlet yapısı. Yasama Yürütme Yargı Eyalet hükümeti Yerel hükümet. Amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir haklar. Amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir özgürlüğü İfade özgürlüğü Basın özgürlüğü Toplantı ve gösteri özgürlüğü Dilekçe hakkı Örgütlenme özgürlüğü Silah taşıma özgürlüğü Jüri tarafından muhakeme edilme hakkı Ceza muhakemesi Özel hayatın gizliliği Adil yargılanma hakkı Eşit koruma Vatandaşlık Oy hakkı Anlaşılır kurallar.


Hukuki yorum teorileri. Yaşayan Anayasa Orijinalizm Siyasî süreç teorisi Amaççılık Metinselcilik Katı kurmacılık. Ana madde: Anayasa Konvansiyonu Amerika Birleşik Devletleri. Ana madde: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Madde I. Ana madde: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Madde II. Ana madde: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Madde III. Ana madde: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Madde IV. Ana madde: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Madde V. Ana madde: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Madde VI.


Ana madde: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Madde VII. Erişim tarihi: Kongre Kütüphanesi. Judicial and Executive Functions of the Legislator in New York. New York City: Fordham University Press, s, amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir. Kuzey Amerika Anayasası. Antigua ve Barbuda Amerika Birleşik Devletleri Bahamalar Barbados Belize Dominika Dominik Cumhuriyeti El Salvador Grenada Guatemala Haiti Honduras Jamaika Kanada Kosta Rika Küba Meksika Nikaragua Panama Saint Kitts ve Nevis Saint Lucia Saint Vincent ve Grenadinler Trinidad ve Tobago. Amerika Birleşik Devletleri Virjin Adaları Anguilla Aruba Bermuda Bonaire Britanya Virjin Adaları Cayman Adaları Curaçao Grönland Guadeloupe Martinik Montserrat Navassa Adası Porto Riko Saint Barthélemy Saint Martin Saint Pierre ve Miquelon Saba Sint Eustatius Sint Maarten Turks ve Caicos Adaları, amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir.


Otorite kontrolü BNF : cb data GND : LCCN : n NARA : VIAF : WorldCat LCCN : n Kategori : Amerika Birleşik Devletleri hukuk sistemi taslakları Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Siyasi fermanlar. Gizli kategoriler: Webarşiv şablonu wayback bağlantıları Kırmızı bağlantıya sahip ana madde şablonu içeren maddeler Tüm taslak maddeler BNF tanımlayıcısı olan Vikipedi maddeleri GND tanımlayıcısı olan Vikipedi maddeleri LCCN tanımlayıcısı olan Vikipedi maddeleri NARA tanımlayıcısı olan Vikipedi maddeleri VIAF tanımlayıcısı olan Vikipedi maddeleri WorldCat-LCCN tanımlayıcısı içeren Vikipedi maddeleri. Makale serilerinden. Önsöz ve Maddeler Önsöz I II III IV V VI VII. Anayasa'daki Ek Maddeler Haklar Bildirisi : I II III IV V VI VII VIII IX X XI XII XIII XIV XV XVI XVII XVIII XIX XX XXI XXII XXIII XXIV XXV XXVI XXVII Onaylanmayan Ek Maddeler : Kongre Orantılı Dağılım Soyluluk Unvanları Corwin Çocuk İşçiliği Equal Rights D.


Tarih Tasarı ve onay zaman çizelgesi Kongresi İmzalanma Federalizm Cumhuriyetçilik. Genel değerlendirme Maddeler Ek maddeler Tarih Yargı denetimi. İlkeler Kuvvetler ayrılığı Anayasal haklar Hukukun üstünlüğü Federalizm Cumhuriyetçilik. Devlet yapısı Yasama Yürütme Yargı Eyalet hükümeti Yerel hükümet. Bireysel haklar Din özgürlüğü İfade özgürlüğü Basın özgürlüğü Toplantı ve gösteri özgürlüğü Dilekçe hakkı Örgütlenme özgürlüğü Silah taşıma özgürlüğü Jüri tarafından muhakeme edilme hakkı Ceza muhakemesi Özel hayatın gizliliği Adil yargılanma hakkı Eşit koruma Vatandaşlık Oy hakkı Anlaşılır kurallar.


Hukuki yorum teorileri Yaşayan Anayasa Orijinalizm Siyasî süreç teorisi Amaççılık Metinselcilik Katı kurmacılık. Güney Carolina. ABD 'de hukuk ile ilgili bu madde taslak seviyesindedir. Madde içeriğini genişleterek Vikipedi'ye katkı sağlayabilirsiniz. BNF : cb data GND : LCCN : n NARA : VIAF : WorldCat LCCN : n




ABD ANAYASASI VE SİYASAL HAYATI

, time: 7:09





Amerika Birleşik Devletleri Resmi Anayasası - şeffaf PNG görüntüsü


amerika birleşik devletleri anayasası ücretsiz indir

Amerika Birleşik Devletleri (kısaca ABD) (İngilizce: United States of America (USA), ayrıca Birleşik Devletler olarak da bilinir), elli eyalet ve bir federal bölgeden oluşan bir federal anayasal cumhuriyettir. Yeni!!: Amerika Birleşik Devletleri Anayasası ve Amerika Birleşik Devletleri · Daha fazla Gör» HD Anayasa, Anayasa Partisi, Amerika Birleşik Devletleri PNG grafik görüntüleri kaynaklarını seçin ve PNG, SVG veya EPS biçiminde indirin. Şimdi Ücretsiz resimler; Ücretsiz grafikler; Bedava videolar; anayasa amerika birleşik devletleri. Bu fotoğrafı indir GIMP çevrimiçi düzenleyicisiyle düzenleyin. Ad. Etiketler: Download or edit the free picture constitution united states usa for GIMP online editor. constitution, united states, usa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder